Synergie start met enquête

Synergie start met enquête

De coöperatie Nieuwleusen Synergie laat van 1 tot en met 15 mei een enquête uitvoeren naar ideeën van inwoners over mogelijk toekomstige duurzaamheidsprojecten in het dorp.

Drie communicatiestudenten aan het Windesheim te Zwolle hebben voor Coöperatie Nieuwleusen Synergie een vragenlijst opgesteld om onderzoek te doen naar ideeën van de inwoners van Nieuwleusen. Deze enquête is vanaf 1 mei beschikbaar voor de inwoners om in te vullen. De enquête is te vinden op de Facebookpagina van de coöperatie. De coöperatie verloot drie VVV waardebonnen t.w.v. 50 euro onder de deelnemers.

De drie communicatiestudenten stellen de vragenlijst beschikbaar van 1 tot 15 mei voor de inwoners van Nieuwleusen. De studenten stellen hierin achttien vragen. Met de respons hopen ze de behoeften en ideeën van de inwoners in kaart te brengen.

Coöperatie Nieuwleusen Synergie heeft een team van drie communicatiestudenten van AIDA, onderdeel van Windesheim te Zwolle, uitgenodigd om een onderzoek te doen naar de agendapunten voor de komende vijf jaar en naar de deelname van de bevolking aan de activiteiten van Nieuwleusen Synergie. Het team heeft voor dit onderzoek een enquête opgesteld, waarvoor zij een beroep doen op de hulp van de Nieuwleusense bevolking. Via de link http://bit.ly/2pVotYR is de enquête rechtstreeks te vinden.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.