Nieuwsgroep Hulstkampen bezoekt kringloopwinkel

Nieuwsgroep Hulstkampen bezoekt kringloopwinkel

Deelnemers van de nieuwsgroep van Verzorgingshuis De Hulstkampen hebben deze week een bezoek gebracht aan de kringloopwinkel Deuroe Veuroe. Op initiatief van vrijwilligster Henny Aalbers, bestuurslid van de coöperatie Nieuwleusen Synergie, maar ook vrijwilligster bij De Hulstkampen, is de groep uitgenodigd om de winkel te bezoeken op een tijdstip dat de winkel officieel voor het publiek gesloten is.
Standaard komt de nieuwsgroep iedere dinsdagmorgen bij elkaar om het nieuws uit de regionale kranten met elkaar te bespreken, maar dit keer was het een morgen uit… voor de dames. “Voor de dames die hoofdzakelijk in een rolstoel zitten is zo’n morgen uit een prachtig uitstapje”, aldus Hannie Toorn, coördinatrice dagbesteding algemene activiteiten van de Hulstkampen. Een dagje uit is een hele organisatie en alleen mogelijk dankzij de medewerking van veel vrijwilligers.
Na de koffie en een welkomstwoord en een uitvoerige toelichting over de werkzaamheden van de coöperatie Nieuwleusen Synergie door Henny Aalbers kregen de dames een rondleiding door de winkel. De groep was verbaasd over de vele spullen in de winkel en vonden ook dat het ‘zonde was om alle spullen zo maar weg te doen’. De dames vonden het een fantastisch uitstapje en kregen van de organisatie een leuk presentje mee als herinnering.

130521 Hulstkampen bezoekt kringloopwinkel

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.