Nieuwleusen Synergie houdt bewonersavond

Nieuwleusen Synergie houdt bewonersavondbewonersavond 7 november 2012

De Coöperatie Nieuwleusen Synergie organiseert op dinsdag 12 november een bewonersavond in ‘t Witte Peerd. De bijeenkomst begint om 20.00 uur. Het bestuur wil tijdens deze bijeenkomst haar doelstellingen; zich inzetten om het dorp Nieuwleusen leefbaar en betaalbaar houden voor iedereen en hoe ze dit door de inbreng van een groot aantal taalgroepen wil bereiken, nogmaals uitleggen. Een van de pijlers van het werk van de coöperatie is door alles samen te doen. Het motto is: Deur oons, Veur oons. Samen sta je immers sterk en samen kunnen we voordelen halen.

Er zijn inmiddels door de taakgroepen veel initiatieven opgestart. Na het openingswoord door voorzitter Martin Luinstra zullen alle taakgroepen verslag uitbrengen van hun werkzaamheden. De volgende taakgroepen komen aan het woord taakgroep Duurzaam Energieverbruik met een toelichting over de zonnepanelen en andere nieuwe activiteiten. Gevolgd door de taakgroepen Glasvezel en kringloopwinkel Deuroe Veuroe. Daarna geeft de taakgroep Hulp de bezoekers een korte uitleg over het project WeHelpen.

Na de pauze wordt een toelichting gegeven over de plannen van het project ’t Plein waarbij de sporthal de Schakel wordt veranderd in een kulturhus. Als laatste informeert de taakgroep Lokaal Energiebedrijf de bezoekers over de stand van zaken van de levering van elektriciteit en gas.

Als laatste is de gelegenheid aan de bewoners van Nieuwleusen om vragen te stellen en/of opmerkingen te maken met betrekking tot de coöperatie in haar geheel of tot één van de taakgroepen.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.