Informatiepunt

De taakgroep ‘Informatie en communicatie’ organiseert, coördineert en beheert alle aspecten die te maken hebben met interne en externe communicatie, met alle betrokken partijen en naar de pers. Twee belangrijke taken van deze taakgroep zijn het initiëren en het beheren van een fysiek Informatiepunt en de website Nieuwleusen Synergie.

Informatiepunt Nieuwleusen Synergie

Er zal een informatiepunt worden opgericht en ingericht. Het informatiepunt wordt gerealiseerd in de kringloopwinkel. Het zal een ontmoetingspunt zijn waar de bevolking van Nieuwleusen ten aanzien van alle activiteiten en projecten van Nieuwleusen Synergie geïnformeerd kunnen worden door vrijwilligers. Het informatiepunt zal niet alleen dienen om tastbare informatie te verstrekken, met elkaar in gesprek te gaan en te inspireren over (toekomstige) projecten, maar dient ook als klankbord en ideeënbus.

Website Nieuwleusen Synergie

Naast het informatiepunt is er ook veel informatie te vinden op de website van Nieuwleusen synergie (www.nieuwleusensynergie.nl). Door middel van deze website presenteren alle taakgroepen hun informatie aan de inwoners van Nieuwleusen. Op de website kunnen de inwoners alle actuele informatie vinden van zowel de coöperatie alsook van de projecten die door of namens de coöperatie worden uitgevoerd.

 

Dit bericht is geplaatst in Slides, Thema's. Bookmark de permalink.