Informatiekast Nieuwleusen Synergie op Grote Markt

Informatiekast Nieuwleusen Synergie op Grote Markt

Theo van der Horn voorzitter van de initiatiefgroep Communicatie van de Coöperatie van Nieuwleusen Synergie heeft deze week het informatiekast op de Grote Markt officieel geïnstalleerd door een aantal nieuwsfolders in de kast te plaatsen. Het bestuur van de Coöperatie wil de Nieuwleusense bevolking op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen van de coöperatie en de laatste acties bekend maken. Op dit moment hangt in de kast de folder van de veiling die op 16 augustus in de kringloopwinkel wordt gehouden. Ook is een folder geplaatst waarop de algemene doelstellingen van de coöperatie staan.

IMG_2430Het bestuur gebruikt naast het info bord meerdere middelen om hun activiteiten onder de aandacht te krijgen. Alle leden en aspirant leden, dit zijn inwoners die zich hebben aangemeld voor het glasvezelproject krijgen regelmatig een informatiebrief. Verder wordt er door de vele vrijwilligers hard aan gewerkt om in de bestuursruimte bij de kringloopwinkel aan de Grift een algemeen informatiepunt te maken waar de bewoners over alle initiatief groepen kunnen worden geïnformeerd.

Belangrijkste agendapunten voor de komende tijd van de coöperatie zijn de Led verlichting, de aanleg van een glasvezelnetwerk in Nieuwleusen en het buitengebied en onderzoek naar de mogelijkheden voor een of meerdere windturbines. De coöperatie heeft als belangrijkste doelstelling het dorp Nieuwleusen leefbaar en betaalbaar te houden voor iedereen. Alle activiteiten die geld opleveren worden weer geïnvesteerd in de eigen samenleving.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.