Henny Aalbers zoekt hulp bij uitvoering taken

Henny Aalbers zoekt hulp bij uitvoering taken

Henny Aalbers coördinatrice van de kringloop winkel Deuroe Veuroe is op zoek naar een persoon of een echtpaar die haar willen helpen met de werkzaamheden die haar taak IMG_1495amet zich meebrengt . “Het loopt nu goed . De opzet is geslaagd , maar het vergt te veel van me , stelt ze .” Iedereen is positief en ik krijg voor de inzet van de vele vrijwilligers veel complimenten , maar ik moet ook vooruitzien Het bouwwerk staat er . Op den duur wil ik me langzamerhand terug trekken en dan meer op de achtergrond mee gaan helpen als vrijwilliger. Het kost me nu soms te veel energie “. Henny Aalbers denkt toekomstgericht .” Ik wil het liefst met iemand samenwerken die minstens twee dagdelen inzetbaar is , dan heb je meer binding en een beter overzicht van de werkzaamheden .” Henny Aalbers benadrukt: “De kringloopwinkel is een initiatief van de Coöperatie Nieuwleusen Synergie en is mogelijk door de inzet van een groep vrijwilligers . De naam Deuroe Veuroe spreekt voor zich ; de winkel is op gezet voor het dorp en wordt gerund door het dorp.”

Een andere verandering is de openingstijd op de vrijdag. De winkel is nu tot 17.30 uur. Het bezoekers aantal was s avonds erg laag . Aalbers over de maatregel: ”Ik wil geen vrijwilligers voor een vrijdagavond vragen als er geen of weinig publiek komt.

Henny Aalbers tot slot:”Voor de werkzaamheden kunnen we nog een aantal vrijwilligers gebruiken “.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.