Gratis ledenwerving verenigingen

Gratis mogelijkheid vpoor verenigingen uit Nieuwleusen om leden te werven

Binnenkort zullen de 2 windmolens van Nieuwleusen Synergie stroom gaan leveren. Een mijlpaal na jaren van voorbereiding. De molens leveren een kleine bijdrage aan het voorkomen van de klimaatverandering, maar leveren genoeg stroom om alle inwoners van Nieuwleusen van groene stroom te voorzien.

Om de overdracht niet onopgemerkt voorbij te laten gaan zal er op 18 september een feest worden georganiseerd in de Spil in Nieuwleusen. Vooruitlopend op dit feest zal er een krant verschijnen waarin wordt verteld waar Nieuwleusen Synergie allemaal mee bezig is. Nieuwleusen Synergie is namelijk veel meer dan de club die de windmolens heeft gerealiseerd.

Alles wat er gedaan wordt is in het teken van leefbaarheid en duurzaamheid in het dorp Nieuwleusen. Daar hoort ook het verenigingsleven bij. En na de moeilijke periode van Corona is er voor gekozen om alle verenigingen gratis advertentieruimte aan te bieden in genoemde krant om daarmee nieuwe leden te werven of vertrokken leden terug te laten komen.

Verenigingen die interesse hebben in gratis advertentieruimte kunnen een mail sturen naar opening@nieuwleusensynergie.nl.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.