Goedkopere energie inwoners Nieuwleusen

GOEDKOPERE ENERGIE VIA NIEUWLEUSEN SYNERGIE VOOR ALLE INWONERS VAN NIEUWLEUSEN

Eén van de projecten van de onlangs opgerichte coöperatie Nieuwleusen Synergie betreft het oprichten van een locaal energiebedrijf. Met dit initiatief wil men bereiken dat de kosten voor de locale bevolking gaan dalen en dat locale producenten van duurzame energie een betere verkoopprijs krijgen.

Het mag duidelijk zijn dat met name de productie van energie niet iets is wat zeer snel gerealiseerd kan worden. Toch is het nu al gelukt om voordeel te bieden aan de bevolking. Door aan te sluiten bij een regionaal initiatief van het bedrijfsleven is het gelukt om goedkoper stroom en goedkoper gas aan te bieden aan de inwoners van Nieuwleusen. T.o.v. de grootste leverancier in de regio loopt het voordeel al snel op tot € 100 per jaar.

Inwoners van Nieuwleusen die geïnteresseerd zijn in deze gezamenlijke inkoop kunnen zich inschrijven op de website nieuwleusensynergie.nl. Daar is ook veel aanvullende informatie te vinden.

Door samen, via het locale energiebedrijf, energie in te kopen kan dit voordeel worden behaald. Een prachtig voorbeeld van het motto van Nieuwleusen Synergie ‘Veur ons, deur ons’.

 

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.