Glasvezel in Nieuwleusen, het is nu of nooit!

Nieuwleusen Synergie en provider Plinq willen binnenkort definitief kunnen beslissen of het  glasvezelnetwerk in de kern en het buitengebied van Nieuwleusen aangelegd gaat worden.

Om definitief te kunnen beslissen zullen zich in de aankomende weken nog wel meer mensen zich moeten aanmelden. “Mede door het aanbreken van de zomervakantie, merken wij momenteel wel een dip in het aantal nieuwe aanmeldingen”, aldus Martin Luinstra. Maar de campagne gaat door!

U vindt Nieuwleusen Synergie en provider Plinq in de aankomende weken ‘in de wijken’ om iedereen persoonlijk te benaderen. “Maar of Nieuwleusen definitief glasvezel krijgt, hebben de inwoners van Nieuwleusen ook zeker zelf in de hand”, aldus Luinstra. “Wij kunnen dit namelijk alleen met z’n allen realiseren”.

Nieuwleusen Synergie en provider Plinq willen binnenkort definitief kunnen beslissen of de aanleg gerealiseerd gaat worden. In de kern van Nieuwleusen heeft momenteel ongeveer 22% zich aangemeld, in het buitengebied van Nieuwleusen heeft ongeveer 45% zich aangemeld. Als 30% van de kern en 60% van het buitengebied zich heeft ingeschreven, zal definitief overgegaan worden tot de aanleg. Het is dus echt nu of nooit voor Nieuwleusen. Deze kans moeten wij niet meer laten lopen!

Van belang is dat iedereen die zich nog niet heeft ingeschreven zich openstelt voor informatie. Er doen zich helaas nog altijd geruchten voor over bijvoorbeeld de werkwijze van de coöperatie, hoge eenmalige kosten die men bij voorbaat al kwijt zou zijn, het niet kunnen aansluiten van meerdere televisies en het nut van glasvezel die men in twijfel neemt. “Hier is dus absoluut geen sprake van, daarom is het van extra groot belang dat inwoners van Nieuwleusen zich goed laten informeren”.

In de aankomende weken kunnen alle inwoners van Nieuwleusen voor voorlichting terecht bij een van de informatiepunten. Een groot deel van de kern van Nieuwleusen zal nog voor advies deur-aan-deur bezocht worden door Nieuwleusen Synergie en provider Plinq. Daarnaast gaat de clubactie gewoon door, aanmelden via jouw club of vereniging levert de club €10,00 op! Iedereen die zich aanmeldt maakt daarnaast kans op een gloednieuwe televisie! Deze wordt binnenkort weer verloot.

Voor de echte film en serie liefhebber komt provider Plinq daarnaast met een speciale actie. Inwoners van Nieuwleusen kunnen kiezen voor HBO Alles-in-Een. Dit pakket bestaat naast internet, televisie en telefonie uit het volledige HBO zenderpakket met de grootste films, nieuwste series en spraakmakende documentaires. Dit voor slechts € 60,00 per maand!

“Iedereen moet overtuigd zijn van het belang van glasvezel en de aantrekkelijke voorwaarden van Nieuwleusen Synergie. Alleen dan kan het aangelegd gaan worden”, aldus Luinstra.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.