Deuroe Veuroe sluit jaar positief af

Deuroe Veuroe sluit jaar positief af

De kringloopwinkel Deuroe Veuroe sluit het jaar positief af met een omzet stijging van dertig procent. Anneke van Blijswijk coördinator stelt dat die mede te danken is aan de inzet van de vrijwilligers. “In de laatste maand van het jaar geven we 50 procent korting op ons gehele assortiment. Op 24 december sluiten we om 16.00 uur en in de periode van 31 december tot en met 4 januari zijn we gesloten. Voor het nieuwe jaar zijn de openingstijden gewijzigd: op dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.30 uur en op de zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Anneke van Blijswijk is blij met de ontwikkelingen van de kringloopwinkel:” Steeds meer mensen weten ons te vinden ook via Marktplaats waar we adverteren en ook door onze facebookpagina waar we regelmatig berichtjes plaatsen, dat kunnen leuke weetjes zijn maar ook eendagsacties. Positieve berichten krijgt ze over de haal- en bezorgdienst van de kringloop.

IMG_4385Van Blijswijk:” Het afgelopen jaar hebben we de kledingbank kunnen ondersteunen door hen mooie opbergrekken en kledingrekken te schenken die bij ons binnen zijn gekomen. De kringloop heeft zelf een groot deel van de inventaris van de Wibra op mogen halen waardoor de eigen winkel nog mooier is gemaakt. Over de inbreng van het Arcabo gebeuren stelt ze:” Het was veel werk, maar het heeft ook de pot weer goed gespekt.”

 

Het motto deuroe veuroe spreekt veel bezoekers aan. De mensen weten dat de opbrengst van de kringloop op de een of andere manier weer ten goede komt aan Nieuwleusen. Bij de kringloopwinkel zijn twintig vrijwilligers actief. Van Blijswijk tot slot: Nieuwkomers zijn altijd welkom.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.