Deuroe Veuroe heeft eigen tuin…..

Deuroe Veuroe heeft eigen tuin…..

De Kringloopwinkel Deuroe Veuroe aan de Grift nummer 17 in Nieuwleusen heeft een eigen tuin achter het gebouw. De tuin is ontstaan doordat de kringloopwinkel kampt met ruimtegebrek om alle spullen van bloempotten tot zomerstoelen in het gebouw te kunnen plaatsen. Henny Aalbers: “Hier staat alles wat met de tuin en de tuininrichting te maken heeft. Een tuin zie je nergens bij een kringloopwinkel. Vrijwilligers hebben had gewerkt om de tuin te realiseren”.

De Nieuwleusense kringloopwinkel heeft zich inmiddels ook voorbereid op de kroning: de thematafel is volledig oranje in gericht. “We beschikken over een grote groep vrijwilligers, aldus Aalbers. Ruim dertig, maar op de maandag als we de spullen vanuit het magazijn naar de winkel verhuizen, kunnen we nog wel een paar extra vrijwilligers gebruiken”.

Ze is verder blij met de positieve reacties die ze krijgt. “Ik wil de Nieuwleusense bevolking bedanken dat ze steeds hun spullen bij ons brengen. Deze week hebben we weer overleg gehad met onze groep vrijwilligers om de gang van zaken door te nemen met als bedoeling verbeterpunten aan te brengen en onze waardering uit te spreken richting de mensen die ons zo trouw helpen”.

De bijeenkomst is ook bedoeld om de onderlinge contacten van de vrijwilligers te versterken. Op de vraag wat dan een verbeterpunt is of een wens voor de kringloopwinkel noemt ze een lift. “Nu moet ik steeds voor een heftruck met chauffeur zorgen die de spullen naar de zolder brengt of van de zolder haalt.”

Op de foto een deel van de vrijwilligers van de kringloopwinkel in de tuin.
DSC03901 DSC03902

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.