Deuroe Veuroe en Kledingbank Nieuwleusen slaan handen ineen

Deuroe Veuroe en Kledingbank Nieuwleusen slaan handen ineen

De kringloopwinkel Deuroe Veuroe en Kledingbank Nieuwleusen gaan meer samenwerken. Voor de besloten groep bezoekers van de Kledingbank betekent dit dat de kringloopwinkel voor hen met regelmaat op de woensdagavond open gaat. Beide bedrijven zijn gevestigd aan de Grift en bijna buren.

De organisatie van de kringloopwinkel is blij met de samenwerking. Coördinator van Deuroe Veuroe Anneke van Blijswijk: “Voorzitter Agnes Mulder van Kledingbank Nieuwleusen kwam met de vraag of we ook iets voor elkaar konden betekenen en dat kwam net op een mooi moment. We hadden heel veel houten stellingen binnengekregen die we aan de kledingbank hebben gedoneerd. Door met elkaar in contact te gaan blijkt dat we nog meer voor elkaar kunnen betekenen.”

Aanstaande woensdagavond 10 december is de winkel extra open in verband met de kerstmarkt en is er tevens uitgifte bij de kledingbank. Alle kringloopklanten krijgen deze avond vanaf 17.00 uur 25% korting op het kerstassortiment; dit geldt ook voor de kerstmarkt op donderdag 11 december. Voor de kledingbank-bezoekers geldt alleen die woensdagavond een korting van 50% op het winkelassortiment van Deuroe Veuroe, mits op vertoon van bewijs uitgegeven door Kledingbank Nieuwleusen. Voor vragen en informatie: www.deuroeveuroe.nl of www.kledingbanknieuwleusen.nl.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.