Deuroe Veuroe breidt openingstijden uit

Deuroe Veuroe breidt openingstijden uit

IMG_2675Twee cliënten van Philadelphia komen ieder een dagdeel in de week helpen bij de werkzaamheden in de kringloopwinkel Deuroe Veuroe. Het is een vorm van dagbesteding voor deze cliënten. Nanda van Spijker een van de coördinatoren van de kringloopwinkel vertelt over de samenwerking met Philadelphia “: “Door de relatie die Nieuwleusen Synergie heeft met de buurtkamer in het ontmoetingscentrum De Schakel zijn we in contact gekomen met de medewerkers van Philadelphia. Zij haalden spullen voor de mensen die in de buurtkamer activiteiten doen om die te verfraaien. Wij hebben nu afgesproken dat ze deze spullen straks mogen verkopen op de vrijwilligers markt die ieder jaar in de sporthal wordt gehouden. De opbrengst is bedoeld als startkapitaal om daar verf en andere spullen voor de kunnen kopen die nodig zijn om alles te pimpen. Als de markt geweest is, worden nog steeds door de kringloop spullen beschikbaar gesteld, maar dan komen we weer terug in de verkoop van de winkel.

Nieuw is ook stelt Nanda van Spijker de online verkoop van spullen uit de kringloopwinkel. We gaan speciale materialen of voorwerpen die interessant zijn voor verzamelaars via Marktplaats aan bieden. Ook worden de openingstijden uitgebreid; vanaf 23 september is de winkel van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend.

Verder wijst Van Spijker ook de interne veranderingen die er in de winkel hebben plaatsgevonden. “We hebben geprobeerd de winkel nog overzichtelijker te maken”. Ze benadrukt daarbij de kleding – en de boeken hoek.

Tot slot stelt ze: ”Op 6 oktober bestaan we 2 jaar; dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan, maar dat valt precies op een maandag, onze sluitingsdag. We gaan iets doen in die periode maar wanneer en hoe wordt later bekend gemaakt.“

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.