CDA verrast vrijwilligers Kringloopwinkel Deuroe Veuroe

CDA  verrast vrijwilligers  Kringloopwinkel Deuroe Veuroe

CDA-Statenlid Laura Antuma heeft donderdagmiddag de vrijwilligers van de Nieuwleusense Kringloopwinkel Deuroe Veuroe verrast op een lekkere taart en een mooi boeket bloemen. “Op Valentijnsdag zetten we als CDA ieder jaar een groep vrijwilligers in het zonnetje”, aldus Laura Antuma.
Al sinds 2007 gaat het CDA Overijssel op pad om dit te doen. “Niet alleen in de periode van verkiezingen”, benadrukte ze. Antuma is lovend over de inzet van de Nieuwleusense coöperatie: Nieuwleusen Synergie. “Provinciaal is door het CDA vorig jaar het nieuwe noaberschap als kracht benoemt. Als drijfveer voor initiatieven van onderaf”.
Ze stelde dat haar partij er van overtuigd is dat de kracht van de samenleving niet zit in de gemeente, provincie of rijk, maar in de mensen van de basis. Jullie kringloopwinkel Deuroe Veuroe is daar een prachtig voorbeeld van. De coöperatie heeft verschillende onderdelen het ene kost geld en het andere levert geld op. Antuma: “Er is een kruisbestuiving tussen de projecten met geld: een kringloop”.
De beide Hennies van de Kringloopwinkel – Henny Aalbers en Hennie van de Velde ontvingen,  namens alle vrijwilligers, de bloemen en iedereen mocht smullen van de taart.

CDA verrast kringloop 2aCDA verrast kringloop 1

Dit bericht is geplaatst in Nieuws met de tags , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.