Vervoersdienst Haaloe Brengoe

Haaloe Brengoe is een vervoersdienst voor Nieuwleusenaren van 55 jaar en ouder en voor inwoners die door een beperking minder mobiel zijn. Om te kunnen reizen met Haaloe Brengoe is geen indicatie van de gemeente nodig. Iemand die vervoer nodig heeft kan zich aanmelden bij de coördinator via telefoonnummer 06 58 88 93 38. NAW-gegevens worden genoteerd en de voorwaarden worden besproken. Vervolgens ontvangt de aanvrager een vervoerspas.

Aanmelden rit
Vervoer is alle dagen mogelijk. Geef de volgende gegevens door: naam, adres, reisdoel, tijd, gegevens terugreis en of u reist met een rollator. Duurt een bezoek té lang? Vraag dan ook een terugreis aan. Overleg dit voor de zekerheid met de coördinator. De ritten moeten uiterlijk een dag tevoren worden aangevraagd via telefoonnummer 06 58 88 93 38. Dit telefoonnummer is elke dag bereikbaar.

Voorwaarden
De kosten voor het vervoer bedragen € 0,30 per kilometer, gerekend vanaf het huis van de chauffeur. Er wordt een minimumtarief gehanteerd van € 5,- per rit. Deze kosten moeten contant en rechtstreeks aan de chauffeur worden betaald. Hiervoor ontvangt u een betalingsbewijs.

Het is niet mogelijkheid om met aangepast vervoer te reizen, bijvoorbeeld in verband met de aanwezigheid van een rolstoel, omdat alleen met personenauto’s wordt gereden. Haaloe Brengoe werkt namelijk met vrijwillige chauffeurs die het vervoer verzorgen met eigen auto.

Dit bericht is geplaatst in Slides, Thema's. Bookmark de permalink.