De inloopbijeenkomst over de concept-gebiedsvisie voor het landelijk gebied tussen Zwolle, Staphorst, Dalfsen en Hasselt, het gebied rond Hessenpoort, ten noorden van de Vecht gaat niet door. deze bijeenkomst was op 3 april a.s. gepland in De Spil in Nieuwleusen.

Bestuurders van overheden (gemeente Zwolle, gemeente Staphorst, gemeente Dalfsen, gemeente Zwartewaterland, het waterschap Drents Overijsselse Delta , provincie Overijssel) en belangengroepen (streekvereniging De Marsen, belangenverenigingen Buitengebied Nieuwleusen West, bewonersvereniging Vrienden van Dalfsen) hebben na bespreking op vrijdag 29 maart gezamenlijk geconcludeerd dat de concept-gebiedsvisie nog een extra stap nodig heeft om voor te kunnen leggen aan inwoners. Daarom vindt de inloopbijeenkomst van 3 april geen doorgang.

Gezien de korte termijn van afgelasting voor aanstaande woensdagavond is er geen tijd voor een huis aan huis bericht daarom vragen wij u om dit bericht zoveel mogelijk te delen.