Kom ook 23 maart naar de afkoppelavond in de Panoramazaal van de Trefkoele+. Daar gaat Lanny Olie een bruisende presentatie geven over het afkoppelen van regenwater.
Vereniging Groen Gebogen, Nieuwleusen Synergie en Vrienden van Dalfsen organiseren een avond over het afkoppelen van regenwater. Lanny Olie, eigenaar van NLgaat.nu, gaat met veel inspirerende beelden de bewoners uitleg en leuke ideeën geven over alle mogelijkheden om het regenwater van het dak naar de tuin te brengen.

Er komen tal van onderwerpen voorbij. Wat is de beste manier, welke producten heb je daarvoor nodig, hoe sluit je een regenton aan, do’s en dont’s en tips en trucs. Praktisch, laagdrempelig en het belangrijkste: je wordt zo enthousiast dat je niet kan wachten om aan de slag te gaan! Uiteraard is er ook volop ruimte om vragen te stellen.

Na afloop van de presentatie is er bij verschillende tafels de mogelijkheid om meer informatie te halen. Dit geeft belangstellenden de gelegenheid om meteen de volgende stap te zetten. Watert jouw dak nog op het riool af en weet je niet goed waar te starten met afkoppelen? Kom dan naar de afkoppelavond op 23 maart in de Trefkoele+, inloop 19:15, start 19:30.

Aanmelden kan door het formulier op deze website in te vullen.