Ook dit najaar gaat Nieuwleusen Synergie weer 10 cheques van € 1.000 uitdelen aan verenigingen en goede doelen.

Nieuwleusen Synergie draait volledig op vrijwilligers en heeft als doel om Nieuwleusen leefbaar en betaalbaar te houden voor iedereen. Uitgangspunt van de coöperatie is dat alle baten en voordelen ten goede komen van de gemeenschap van Nieuwleusen. Dit onder het motto “Deur ons, veur ons”.

De afgelopen jaren zijn al diverse verenigingen en initiatieven financieel ondersteund met een eenmalige bijdrage uit het synergiefonds.

In de afgelopen 2 jaren is ieder jaar een bedrag van € 1.000 uitgekeerd aan 10 verenigingen, stichtingen en goede doelen binnen Nieuwleusen. Deze actie wordt dit jaar herhaald om zo veel mogelijk initiatieven te ondersteunen.

Iedere organisatie kan voor een goed omschreven project dat voldoet aan de criteria (zie hieronder) een aanvraag indienen via onderstaand formulier. De ledenraad van Nieuwleusen Synergie stelt vast welke tien organisaties een cheque zullen ontvangen. De winnaars van de cheques zullen bekend gemaakt worden tijdens de Ondernemersbeurs die van 25 t/m 27 oktober zal plaatsvinden in de Spil in Nieuwleusen.

Om in aanmerking te komen voor een bijdrage moet de inzending in ieder geval voldoen aan de volgende criteria:

  1. De aanvrager vertegenwoordigt een lokale organisatie.
  2. Het project bevordert de leefbaarheid in Nieuwleusen, of de duurzaamheid of het algemeen welzijn van (een deel) van de gemeenschap;
  3. Het project heeft een algemeen en geen specifiek (bijvoorbeeld politiek of religieus) karakter;
  4. De aanvragen zullen beoordeeld worden op hun bijdrage op het gebied van leefbaarheid, duurzaamheid en welzijn;
  5. Een bijdrage is eenmalig.
  6. De aanvraag dient voor 1 oktober 2023 te worden ingeleverd.

De besluitvorming over wie wel of niet in aanmerking komt voor een bijdrage ligt volledig bij Nieuwleusen Synergie. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

Eventuele vragen kunnen gesteld worden via info@nieuwleusensynergie.nl.

Naar het aanmeldformulier