De Groene Karavaan reist door Overijssel. Van 28 januari tot en met 11 februari is deze Groene Karavaan met leuke en nuttige activiteiten in het Vechtdal. Op woensdag 1 februari opent Natuurboerderij BalkInn in Nieuwleusen de deuren voor bezoekers van de Groene Karavaan. Er is van 10.00 tot 16.00 uur voor jong en oud van alles te beleven. Op vrijdagmiddag 10 februari is er in de Spil een workshop over het planten en laten groeien van geneeskrachtige kruiden in eigen tuin. Ook op vele andere locaties in de gemeente Dalfsen vind je talrijke groene activiteiten. Je kunt er onder meer deelnemen aan workshops, natuurwandelingen, natuurateliers en exposities bezoeken. Hoe leuk is dat? Houd vooral de webpagina in de gaten en kies de activiteiten waar jij blij van wordt. Zie wat jij kan doen, ga voor groen!