Waardebonnen voor deelnemers enquête

Waardebonnen dankzij deelname aan enquête

Namens Nieuwleusen Synergie reikte Rieks Folkerts woensdagavond twee waardebonnen uit aan de winnaars die deelnamen aan de enquête die de coöperatie onlangs uitschreef. Harm en Alie Trompetter en Albert Mussche ontvingen een waardebon van de Ondernemersvereniging Nieuwleusen (OVN), die kan worden besteed bij de leden van deze vereniging.
De coöperatie had de waardebonnen uitgeloofd om deelname aan de enquête extra aantrekkelijk te maken. Die werd in de eerste helft van juni uitgevoerd door drie communicatiestudenten van Windesheim in Zwolle. De coöperatie wil hiermee meer inzicht krijgen in de mate van bekendheid van de initiatieven en de bereidheid van inwoners om mee te denken.

Er kwamen zo’n 150 ingevulde reacties binnen. “Eigenlijk iets te weinig om een duidelijk beeld te krijgen”, aldus Folkerts. “Het zal dan ook vooral gaan om een indicatie van wat er leeft onder de inwoners.” De komende weken worden de uitkomsten van de enquête geïnventariseerd. Mede aan de hand hiervan worden de speerpunten van het beleid van Nieuwleusen Synergie voor de komende jaren bepaald. Duidelijk was in elk geval dat de aanleg van glasvezel bij veel geënquêteerden hoog op de verlanglijst staat. “Het is de belangrijkste reden dat ik heb meegedaan”, aldus Harm Trompetter.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.