mei 30, 2012 Reacties uitgeschakeld voor Lokaal Energiebedrijf by

Bespaar op uw energierekening

Nieuwleusen Synergie biedt nu de mogelijkheid om te besparen op uw energierekening. Als lid van de coöperatie Nieuwleusen Synergie kunt u meedoen met de collectieve inkoop van energie. 

De voordelen op een rij:

  • Scherp geprijsd.
  • U ondersteunt het lokale initiatief.
  • Groene stroom.
  • Saldering is geborgd als u via zonnepanelen zelf energie opwekt.
  • Als lid van Nieuwleusen Synergie kunt u ook profiteren van onze andere voordelen zoals scherp geprijsde zonnepanelen; aanbiedingen op het gebied van isolatie; mogelijkheid tot gebruik van glasvezel.

 

Informatie en Aanmelding

Via de button “Voor informatie en aanmelden klik hier” kunt u alle details bekijken en kunt zich aanmelden voor de levering van gas en/of elektriciteit door Electrabel.

Als u nog geen lid bent van Nieuwleusen Synergie dient u zich alsnog aan te melden om gebruik te kunnen maken van de aantrekkelijke tarieven.

Aanmelden als lid kan hier.

Als u gebruik maakt van de aanbieding geeft u hiermee aan akkoord te gaan met het volgende:

  1. U verleent aan Nieuwleusen Synergie Lokaal Energiebedrijf B.V. toestemming om bij het energieleveringsbedrijf, netbedrijf en meetbedrijf persoonlijke klant- en contractgegevens, historische verbruiksgegevens en gegevens over de meetinstallatie op te vragen.
  2. U verleent aan Nieuwleusen Synergie Lokaal Energiebedrijf B.V. bijzondere volmacht om het voor u benodigde volume elektriciteit en/of gas in te kopen. Daarmee accepteert u de door het Collectief behaalde inkoopresultaten.
  3. Door het afsluiten van het contract bij het energieleveringsbedrijf geeft u aan lid te zijn van Nieuwleusen Synergie, dan wel er zorg voor te dragen dit per omgaande te worden.

 

 

Heeft u zonnepanelen, let dan even op!!

Het moment waarop u overstapt naar een andere leverancier kan invloed hebben op het salderen.

Salderen (het aftrekken van de geleverde stroom van de terug geleverde stroom en wettelijk toegestaan tot 5000 kWh) gebeurt per jaar. Dit is echter niet per kalenderjaar, maar per periode die wordt gehanteerd door uw energieleverancier.

Ontvangt u uw jaarafrekening bijvoorbeeld in het voorjaar dan is het wellicht verstandig om nog even te wachten met overstappen. Wachten is verstandig als u in de periode sinds de jaarlijkse afrekening meer energie geproduceerd heeft dan u hebt gebruikt (er is meer stroom terug geleverd dan er is geleverd door uw energieleverancier). Saldering leidt in dat geval tot een negatief getal en de energie leverancier vergoedt u over hetgeen meer geleverd is dan gebruikt slechts een beperkte vergoeding.

Kortom: het beste is om over te stappen op het moment dat saldering leidt tot een positief getal. In dat geval is alle geleverde energie even veel waard als de terug geleverde.

 

Mocht u alsnog vragen hebben dan kunt u ons informatienummer bellen: 06-22484678

 

Hoe gaat het verder

Nadat u zich via de link heeft ingeschreven verzorgt Electrabel het overstappen. U krijgt automatisch bericht als u meterstanden door moet geven.

Let op dat Nieuwleusen Synergie niet de kosten van het afkopen van een lopend contract voor haar rekening neemt. Dit betekent dat u een huidig contract pas over kunt zetten als de einddatum bereikt is, of dat u voor eigen rekening het contract afkoopt. Het overstappen zelf wordt volledig verzorgd door Electrabel.

 

Energiebedrijf Nieuwleusen Synergie

Het Energiebedrijf dat onderdeel uitmaakt van Nieuwleusen Synergie zal in de toekomst zelf energie op gaan wekken. Wij zijn volop bezig om hiervoor plannen te ontwikkelen. U zult begrijpen dat er veel geld en tijd gemoeid is met investeringen in o.a. windmolens en zonnepaneelvelden.

Om u nu al voordeel te bieden hebben wij een aanbieding op basis van collectieve inkoop. Op basis van deze collectieve inkoop kunnen wij scherpe prijzen aanbieden. Deze prijzen gelden voor een contract van 3 jaar. Na deze periode bent u weer volledig vrij in uw keuze.

Levering van gas en elektrisch geschiedt door Electrabel. U krijgt rechtstreeks geleverd en betaling geschiedt ook rechtstreeks aan Electrabel.

We hebben de tarieven vergeleken met een aantal andere aanbieders. Hieruit blijkt dat wij u een zeer concurrerende prijs bieden. Wij maken u er nogmaals op attent dat op vergelijkingssites zeker goedkopere tarieven te vinden zijn. Wat echter niet op deze sites staat is dat er vaak aanvullende voorwaarden zijn die het voordeel voor een groot deel teniet doen. Denk hierbij aan zaken als speciale tarieven die slechts een deel van de contractperiode geldig zijn.

Daarnaast sluit u zich natuurlijk aan bij Nieuwleusen Synergie. Onder het motto deur ons, veur ons wil Nieuwleusen Synergie zorgen voor een duurzaam, leefbaar Nieuwleusen.

Slides, Thema's

About the author

The author didnt add any Information to his profile yet